ENTISTEN NUORTEN URHEILUSEURA LAHTISPORT.

LahtiSport on Lahden alueen aikuisten matalan kynnyksen urheiluseura, jonka tarkoituksena edistää 30+ ikäisten urheilijoiden ja liikunnanharrastajien kilpailu- ja kuntoliikuntatoimintaa. Seuran lajeina ovat yleisurheilu ja hiihto.

Seura on perustettu joulukuussa 2009.

Vuosittain jäsenille järjestetään yleisurheilun sisähallikilpailut, maastojuoksut ja kesällä seuran mestaruuskilpailut juoksu-, hyppy- ja heittolajeissa. Parhaat urheilijat palkitaan vuosittain.

LahtiSport järjestää läpi vuoden toimivia 30-85 vuotiaiden urheilukouluja, harjoitukset pidetään talvella Suurhallin tai Urheilukeskuksen juoksusuoralla ja kesällä Radiomäen kentällä. Vetäjinä ovat kokeneet valmentajat ja aikuisurheilijat.

Urheilukoulumaksulla pääset mukaan monipuoliseen ohjaukseen ja varmasti innostavaan ja hauskaan seuraan!

Seuran jäsenenä voit halutessasi ottaa osaa MM-, EM-, PM-, ja SM-tason kilpailutoimintaan. 30+ ikäisissä sekä halli- että kesäkilpailutoiminta on hyvin vilkasta.

Seura kuuluu Suomen Aikuisurheiluliittoon ja sen kautta kansainväliseen keskusliittoon. Kilpailuilmoitukset ja tulospalvelu pyörivät IKILIIKKUJA-lehdessä, Liiton ja lehden internetosoite: www.saul.fi

Jäseneksi liittyminen, ilmoita tietosi osoitteeseen patamminen@outlook.com; nimi, osoite, syntymäaika ja puh nro

Jäsenmaksu 35€ seuran tilille: FI6831311000588354 Handelsbanken

Lisätiedot; Pentti Tamminen puh 050 4695209

facebook: lahtisport

www.lahtisport.fi